کشورهای عضو اکو از لحاظ تاریخی و فرهنگی وجوه مشترک زیادی دارند/ ظرفیت‌ مناسب ایران در حوزه‌ گردشگری

1403-09-13

5 دقیقه مطالعه


 

اسد مجیدخان امروز دوشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۳ در حاشیه نشست کارشناسی بیست و هشتمین اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در در گفت‌وگو با میراث‌آریا گفت: امروز نشست کارشناسی اجلاس وزیران خارجه اکو در مشهد آغاز شد و در حال برگزاری است و مباحث و رویکردهای اجلاس توسط کارشناسان برای ارائه به وزیران امور خارجه کشورهای عضو جمع‌بندی می‌شود. 

دبیرکل اکو ادامه داد: کشورهای عضو اکو از لحاظ تاریخی، اقتصادی و فرهنگی وجوه مشترکی دارند که قابلیت اکو را افزایش می دهد. ترانزیت از محورهای مهم در اکو است و کشورهای منطقه باید به این موضوع توجه داشته باشند و ایران نیز مکان مناسبی از لحاظ ظرفیت‌های انرژی و حمل و نقل و ترانزیت در منطقه است.

او تصریح کرد: در خصوص نمایندگی دائم در پایتخت و مباحث اقتصادی نیز بررسی‌هایی برای ارائه گزارش به وزیران امور خارجه انجام شد.

همچنین رئیس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور گفت: دبیرکل گروه دی هشت (هشت کشور اسلامی در حال توسعه) و «پورنچای دانویو اتانا» دبیر کل ای. سی. دی (مجمع گفت‌وگوی آسیایی) امروز دوشنبه برای شرکت در نشست اکو وارد مشهد شدند.

اکو در سال ۱۹۶۴ با عضویت ترکیه، پاکستان و ایران شکل گرفت و پس از آن کشورهای دیگر به این سازمان اضافه شدند.

نشست کارشناسی بیست و هشتمین اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) صبح امروز دوشنبه در مشهد آغاز شد. بیست و هشتمین نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) فردا سه‌شنبه سیزدهم آذر در مشهد برگزار می‌شود.

اکو یک سازمان منطقه ای دولتی محسوب می‌شود که کشورهای ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۹۶۴ با هدف پیشبرد همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس کردند و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفت کشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به ۱۰ کشور افزایش یافت.

تمامی حقوق استفاده از این وب سایت متعلق به TV Gardoon می باشد. طراحی سایت توسط IdeaPractical.com

فرم درخواست آفلاین خدمات گردشگری